Pesaro Palace****


Cannaregio negyed

A  négycsillagos Pesaro Palace egy 15. századi épületben található, a Canal Grande mellett. A Ca' d'Oro vízibusz megálló a hotel épülete mellett helyezkedik el. A Pesaro velencei stílusú szobákat kínál ingyenes Wi-Fivel, légkondicionálóval és síkképernyős TV-vel.

A szobákat klasszikus bútorokkal és muránói üvegből készült lámpákkal rendezték be. Mindegyik szoba rendelkezik minibárral, padlószőnyeggel és fürdőszobával, melyben hajszárító is van. Néhány a Canal Grande csatornára néz.

A reggelizőteremben édes és sós svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A reggeli tojást, szalonnát és felvágottakat, valamint süteményeket és kekszeket foglal magába.

A Szent Márk tér gyalog vagy vaporettóval kevesebb mint 15 perc alatt elérhető. A Rialto híd 5 perc sétára, míg a Santa Lucia pályaudvar 1 km-re található.

A Pesaro hotelhez belső udvar is tartozik, valamint egy 50 m2-es kert asztalokkal és székekkel. A recepció a nap 24 órájában nyitva tart. A lobbit pedig antik bútorokkal rendezték be.    További információ . . .