Luna Hotel Baglioni*****


San Marco negyed

Az ötcsillagos Luna Hotel Baglioni a Szent Márk tértől 80 méterre, lenyűgöző belsővel eredeti freskókkal és lenyűgöző kilátással várja vendégeit. Ez a Velence központjában található 5 csillagos szálloda garantáltan lenyűgöző élményt nyújt.

A tágas és elegáns szobákat antik bútorok, muránói üvegből készült csillárok és hajszárítóval felszerelt márvány fürdőszobák teszik még vonzóbbá. Mindegyik szoba légkondicionált, valamint televízióval és minibárral felszerelt.

A bőséges svédasztalos reggelit minden reggel a nagy, freskókkal díszített Salone Marco Polo teremben szolgálják fel. Napközben a kis csatornára néző Caffe Baglioni kávézó várja vendégeit italokkal és könnyű harapnivalókkal. A díjnyertes Canova étterem velencei specialitásokat és különlegesen finom borokat kínál.

Az 5 csillagos luxus szálloda saját, privát kikötőjéhez stílusosan motorcsónakkal, vagy gondolával is érkezhet. Alternatív megoldásként a San Marco-Vallaresso Vaporetto vízibusz megállója mindössze 50 méterre található.    További információ . . .