Bauer Il Palazzo*****


San Marco negyed

A gyönyörű, 18. századi épületben kialakított ötcsillagos luxusszálloda a Grand Canal területére néző kilátást nyújt. A Szent Márk tértől 3 perces sétára épült szálloda pazar velencei szobáiban nagy márvány fürdőszoba található.

A Bauer Il Palazzo szobái gazdag szövetekkel, aranyozott tükrökkel és muránói üvegből készült csillárokkal díszítettek. Minden szoba műholdas TV-vel felszerelt, a nyilvános helyiségekben pedig ingyenes Wi-Fi használható. Egyes szobák a lagúnára, mások a csatornára néznek.

A változatos büféreggelit a Velencére gyönyörű kilátással rendelkező tetőtéri teraszon szolgálják fel minden nap. A De Pisis étterem ínyenc menüt kínál minden este. Koktélok vagy a hagyományos fröccs a  bárban fogyaszthatók télen, vagy a Canale bár teraszán nyáron.

A személyzet kérésre gyertyafényes vacsorát szervez a csatornán vagy tangó leckéket a teraszon. A szálloda tetőtéri pezsgőfürdője előre foglalandó, teljes körű wellness-létesítmények pedig a Giudecca-szigeten lévő Palladio testvérszállodában vehetők igénybe. A két szállodát ingyenes buszjárat köti össze.

A San Marco Vallaresso vaporetto megálló 2 perc sétára van, a Piazzale Roma téren lévő parkoló és a Santa Lucia pályaudvar pedig 40 perc alatt érhetők el. Kérésre transzferszolgáltatás vehető igénybe, hordárral.    További információ . . .